TESLİMAT ve BİLGİLENDİRME

İster kredi kartınızı kullanarak isterseniz de havale – eft yöntemi ile alışveriş yapabilirsiniz. Sepetinize ürünlerinizi ekledikten sonra ödeme sayfasında hangi ödeme türünü kullanacağınızı seçmeniz yeterlidir.

Havale – Eft ile Ödeme

Havale veya Eft ile ödeme seçeneği seçtiğinizde banka alışveriş gerçekleştikten sonra banka hesap bilgilerimiz siparişiniz ile ilgili size gönderilen e-postada yeralacaktır. Ödemeniz hesabımıza geçtiğinde siparişiniz işleme alınacaktır. Para gönderiminde en az banka masrafını ödemek için internet şubenizi kullanınız, internet şubeniz yoksa ATM’lerinden kartsız olarak hesaba para yatırabilirsiniz.

Kredi Kartı ile ödeme

Sitemizin güvenliği 128 bit SSL sertifikalı olup PAYU tarafından kontrol edilmiş ve onaylanmıştır. Kredi kartı bilgileriniz kesinlikle sistemimizde tutulmamaktadır. Kredi kartı aracılığı ile gerçekleştirilen ödeme PAYU sanal pos sistemi aracılığı ile online olarak gerçekleştirilmektedir.

Söz konusu sistem her hangi bir sorun nedeni ile işlemi gerçekleştiremiyorsa ödeme sayfası sonucunda ziyaretçimiz bu durumdan haberdar edilmektedir.

Teslimat

Sitemize verilen siparişler kargo gerektirmeyen ürünlerdir.