KURUMSAL

İnternet Dünyasında sadece Avukatlara ve Hukuk Bürolarına kurumsal çözüm ve danışmanlık hizmetleri sunmak temel faaliyet alanını olarak belirleyen Brunsia İstanbul Beylikdüzü’ nde Faaliyet göstermektedir.

Avukat Web Sitesi, Avukat24 Avukat Arama Motoru, Hukuk Bürosu Yönetim ve Organizasyon CRM Sistemleri sektörlerindeki deneyimli girişimcilerin oluşturduğu firmamız sadece hukuk bürolarına ve avukatlara özel hosting ve AV.TR alan adı işlemleri yanı sıra avukat web sitesi tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, internet reklamları konularında faaliyet vermektedir.

Brunsia, hukuk büronuz için ihtiyaç duyduğunuz tasarım, yazılım ve danışmanlık hizmetlerini, ihtiyaç duyduğunuz oranın üstünde sunarak hem sizi hem de müşterilerinizi memnun etmeyi amaç edinmiştir. Çağımızın buluşu internet her geçen gün yeni iş alanları açmakta, yeni başarılarda adından bahsettirmektedir. Hem etkin iletişim gücü, hem denetlenebilir yapısı ve en önemlisi ucuz olması nedeni ile bütün iş kollarına yenilikçi bakış açısı getirmektedir.

Bu bakış açısıyla, müşterilerimizin talep ettiği web tabanlı her türlü proje, ister ufak olsun ister büyük, bizim önceliğimiz aynı özeni göstererek hizmet vermektir. Bir kahve içmek ve projeniz hakkında görüşmek için sizi beklemekteyiz.