EN İYİ AVUKAT WEB SİTESİ ÇÖZÜMLERİ

Brunsia avukat web siteleri ile Brunsia ürünlerinin tümünü tek bir kontrol paneli üzerinden yönetebilirsiniz. Brunsia avukat web siteleri ile Brunsia hukuk otomasyonu olan Smart Law organize ve de entegre bir şekilde çalıştığından ötürü tek bir panel üzerinden bütün Brunsia ürünlerine erişim sağlayarak; bir yandan Türkiye'nin en iyi avukat web sitesi yazılım altyapısını hızlı ve pratik bir şekilde kullanırken, bir yandan da Smart Law ile hukuk büronuzu yönetebilir davalarınızı ve dosyalarınızı görüntüleyebilir ya da Web Sitenizde makaleler yayımlayabilirsiniz. Brunsia'nın geliştirdiği avukatlar için web sitesi sadece hukuk büronuz için butik olarak oluşturulacak web sitenizde geliştirilmiş bir kontrol ve yönetim paneli değil; bu alt yapıdaki tüm ürünlerimize dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir tablet, cep telefonu ya da bilgisayarınızda ya da diğer tüm akıllı cihazlardan erişim sağlayabildiğiniz.

AVUKATLAR İÇİN WEB SİTESİ

Avukatlar için web sitesi olarak geliştirilen yazılım, tasarım ve yönetim paneli alt yapısı olan Brunsia avukatlık web sitesi ile kurumsal olarak gelişmiş web çözümlerine kavuşun. Arama Motoru Optimizasyonu ile Google ve Yandex gibi arama motorlarında üst sıralara yükselmenizi sağlayan SEO Modülü, yurt dışı odaklı müvekkil kitlesine de ulaşabilmeniz için gerekli Çoklu Dil altyapısı ile birden fazla dilde kurumsal web siteniz, müvekkillerinizin internet üzerinden güvenli ödeme yapabilmelerini sağlayan e-tahsilat modülü entegrasyonu, müvekkillerinize özel dava takip paneli, hukuki makalelerinizi paylaşabileceğiniz makale, blog ve haber modülleri gibi bir çok modül ile hayalini kurduğunuz kurumsal web sitenizi sadece av.tr uzantılı web sitesi ile değil .com, .com.tr gibi diğer uzantılarla da oluşturabilirsiniz..

AVUKATLARA ÖZEL WEB SİTESİ İLE HER ŞEY ELİNİZİN ALTINDA

Brunsia avukatlara özel web sitesi ile Brunsia ürünlerinin tümünü tek bir kontrol paneli üzerinden yönetebilirsiniz. Brunsia WEB ve Smart Law organize ve de entegre bir şekilde çalıştığından ötürü tek bir panel üzerinden bütün Brunsia ürünlerine erişim sağlayarak; bir yandan Türkiye'nin en gelişmiş avukatlık bürosu internet sitesi altyapısı ile internet üzerindeki potansiyel müvekkilleriniz için daha çok ulaşılabilir olurken, bir yandan da Türkiye'nin en gelişmiş hukuk otomasyon programları arasında olan Smart Law ile hukuk büronuzu yönetebilir davalarınızı ve dosyalarınızı görüntüleyebilir ya da Web Sitenizde makaleler yayımlayabilirsiniz. Brunsia WEB sadece web siteniz için geliştirilmiş bir kontrol ve yönetim paneli değil; bu alt yapıdaki tüm ürünlerimize dünyanın herhangi bir yerinden herhangi bir tablet, cep telefonu ya da bilgisayarınızda ya da diğer tüm akıllı cihazlardan erişim sağlayabildiğiniz bir gelişmiş kullanıcı ve sistem yönetimi sistemidir.